Fågelnäste Granö Beckasin

Adress: Blåkullevägen 4, 922 95 Granö  visa karta
Område: Vindeln (Skogsmiljö, Älvnära)

Hotell | Bo som en fågel bland trädens toppar med en fantastisk utsikt över Umeälven och bergen. Här kan du övernatta i exklusiva och bekväma trädhus som både har wc, dusch och pentry. Frukost ingår.

Känslan av att vara fri som en fågel och sväva högt över marken har fascinerat människan i alla tider. Nu kan du uppleva hur det känns att bo som en fågel i Granö Beckasin Lodge fina trädhus som kallas för fågelnästen.

Fågelnästena hänger tryggt förankrade i starka tallar som växer på en nipa vid Umeälven. Från hotellrummet har du utsikt över älven. Du bor flera meter upp i luften, mitt ute i naturen, men ändå med full hotellstandard. Möbler och inredningsdetaljer är personliga och omsorgsfullt utvalda.

Hög standard
Trädhotellets rum har sköna bäddade hotellsängar. Det finns badrum med dusch, handfat, spegel och wc. I rummen finns ett minipentry med vattenkokare, diskho och pressobryggare. Som extra lyx är stugorna utrustade med golvvärme som gör att de är lika mysiga på sommaren som på vintern.

Frukost på rummet
De som vill avnjuta frukosten i fågelnästet får med sig en korg full med läckerheter. Meddela vilken tid du vill få frukosten levererad så kommer vi med den.

Granö Beckasin Lodge
Vår anläggning är vackert belägen på en nipa i den lugna Umeälven mitt i den norrländska vildmarken. Här erbjuder vi ett bekvämt boende och fantastiska måltider i vår restaurang. Det är här du tar på dig kängorna och förvandlas till en lugn och närvarande människa redo att upptäcka naturen. Du ser det lilla i det stora och det stora i det lilla.


Eco-premium
Kvalité och omsorg om naturen är Granö Beckasins ledord. Det avspeglar sig i all verksamhet som företaget bedriver, från byggnationer till maten i restaurangen. Även i byggprocessen har vi tagit största hänsyn till naturen. Allt byggmaterial som använts i stugorna går att återvinna. Isoleringen är till exempel gjord av gran.

Det går även att boka ett fågelnäste som bröllopssvit.

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Konferensrum

Kontaktinformation

 • Gatuadress
  Blåkullevägen 4
 • Postadress
  922 95 Granö
 • Telefonnummer
  +46 93341000
 • E-post

Länkar

I närheten av

Sevärdhet
 • Vindelforsarna 14 km
 • Mårdseleforsen 54 km
 • Granö Beckasin 8 km
*Avstånd på karta är fågelvägen