Ekohotell - Granö Beckasin

Adress: Blåkullevägen 4, 92295 Granö  visa karta
Område: Vindeln (Skogsmiljö, Älvnära)

Hotell | Ett ekohotell, som ligger mellan Umeå och Lycksele, i centrala Västerbotten, ligger vår anläggning. Här kan du äta, bo och uppleva naturen.

En perfekt plats för konferensgruppen som vill komma iväg eller för dig som vill ”rymma i väg” från stan en dag eller två. Det nybyggda hotellet är en fristående byggnad som ligger högt uppe på nipan med en stor utsikt över Umeälven.
Hotellrum

Hotellrummen är inredda med med sköna sängar, 2 x 90 cm bäddade med vitt fräscht linne. I varje rum finns toalett och dusch. Sängarna är delbara. Hotellet är rökfritt. Vi har rum där du är välkommen att ta med ditt husdjur.

Rummen passar både för konferensgruppen och dig som vill ”rymma iväg” från stan” en dag eller två. Granö ligger mitt emellan Umeå och Lycksele, precis vid porten till Lappland.
Priset är baserat på dubbelrum.


Här, vid porten till Lappland, kan du lära dig mer om den norrländska kulturen och vildmarken på guidad tur, åka skidor, vandra, basta och bada. Sommar som vinter finns aktiviteter för den som vill lära sig mer om djur, natur och sig själv.
Restaurang

I restaurangen serveras frukost och middag. Avsätt gärna tid för en lugn 3-rätters middag. Här serverar vi mat tillredd av lokala råvaror. Restaurangen har fullständiga rättigheter så det går att beställa öl och vin till maten, eller bara komma in och njuta av ett glas vin. Restaurangen >>
Ekohotell

Kvalité och omsorg om naturen är Granö Beckasins ledord. Det avspeglar sig i all verksamhet som företaget bedriver, från byggnationer till maten i restaurangen. Även i byggprocessen har vi tagit största hänsyn till naturen. Allt byggmaterial som använts i stugorna går att återvinna. Isoleringen är till exempel gjord av gran och det finns ingen plast i väggarna. Huset värms upp av jordvärme. Allt för att ditt resande ska bli roligare -för alla!

Boka rum idag!

Kontaktinformation

 • Gatuadress
  Blåkullevägen 4
 • Postadress
  92295 Granö
 • Telefonnummer
  +46 93341000
 • E-post

Länkar

I närheten av

Sevärdhet
 • Vindelforsarna
 • Mårdseleforsen
 • Granö Beckasin
*Avstånd på karta är fågelvägen